skip to Main Content

Garmin fleet™

Garmin biedt met Garmin fleet™ een hardware platform voor fleet management. Garmin werkt hiervoor via een groot aantal Fleet Management Partners die allerlei unieke klantoplossingen aanbieden die zijn afgestemd op specifieke verticale markten en zakelijke behoeften.

Garmin fleet™ wordt ondersteund door Sentaz Voelbare Navigatie.
Veilig, vrij en efficiënt navigeren met de innovatieve voelbare navigatie van Sentaz. Met Sentaz als add-on, kunnen partners en klanten van Garmin fleet™, in alle veiligheid en rust navigeren.

De navigatie instructies van Garmin fleet™ worden door Sentaz vertaald naar trillingen in de zitting van de stoel en zo voelbaar gemaakt. Ogen en oren blijven zo vrij voor andere taken wat de veiligheid bevorderd.

Sentaz Voelbare Navigatie heeft zich bewezen bij de hulpdiensten zoals politie, brandweer en ambulance en is nu met Garmin fleet™ voor een groter publiek toegankelijk

Sentaz Voelbare Navigatie wordt geleverd als inbouw of in een op maat gemaakte stoelhoes van de firma Potijk. Deze stoelhoezen worden per type voertuig speciaal naar uw wensen op maat gemaakt.

Sentaz Voelbare Navigatie ondersteunt de volgende Garmin navigators:
Garmin Fleet 790
Garmin Fleet 780
Garmin Fleet 770
Garmin Fleet 670V
Garmin Fleet 670
Garmin Fleet 660

De Garmin fleet™ wordt middels een powered USB HUB verbonden met Sentaz Voelbare Navigatie.

Back To Top