skip to Main Content

Voelbare navigatie met Potijk stoelhoezen & Sentaz

Sentaz heeft in Potijk dé partner gevonden voor wat betreft de autostoelhoezen met Sentaz Voelbare Navigatie.

Potijk maakt stoelhoezen per type voertuig speciaal naar uw wensen op maat en voorzien deze van een airbaglabel. Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van autostoelhoezen!

Stoelhoezen met Sentaz Voelbare Navigatie
De firma Potijk levert voor Sentaz diverse pasvorm autostoelhoezen met daarin de Voelbare Navigatie verwerkt. Deze stoelhoezen zijn gemaakt van stof of kunstleder van een uitstekende automotive kwaliteit.

De Sentaz Voelbare Nagivatie wordt verwerkt in deze kwaliteitshoes én hiermee beschermt u tevens de originele bekleding. Sentaz heeft gekozen voor Potijk vanwege de goede pasvorm en hoge kwaliteit van de hoezen.

Gegarandeerd perfecte pasvorm
Doordat de stof óf het kunstleder van de hoezen met een CNC Snijmachine wordt gesneden, ontstaat er geen afwijking in de pasvorm van de stoelhoes. En kunnen de hoezen ook seriematig worden geproduceerd.

Een bijkomend voordeel is dat er snel nieuwe modellen kunnen worden toegevoegd in de CNC snijmachine. Ook wordt er zorgvuldig aandacht besteed aan eventuele airbags in de stoelen. Door het gebruik van de airbag naaimachine waarbij met speciaal garen wordt gewerkt, zal de airbag ook mét hoes bij een aanrijding uitklappen, net zoals de originele bekleding dit doet.

Snelle montage
Alle autostoelhoezen zijn eenvoudig op de originele stoel te monteren. Omdat elke hoes specifiek op maat is gemaakt, is de bevestiging zeer eenvoudig.

De beste kwaliteit
Om de stoel te beschermen en de duurzaamheid te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zowel stoffen, kunstleder als echt leder worden aangewend om het product naar uw wens te produceren. Dit alles maakt dat de stoelhoezen een passend product zijn voor het behoud van uw autostoel.

Voordelen

  • Perfecte beleving van de Sentaz Voelbare Navigatie
  • Eenvoudig zelf te monteren.
  • Comfortabel en hygiënisch
  • Gemaakt van de beste materialen
  • Perfecte pasvorm
Back To Top