skip to Main Content

Stoelhoezen op maat

Deze stoelhoezen worden door Potijk per type voertuig speciaal naar uw wensen op maat gemaakt en voorzien van een airbaglabel.
Potijk heeft onder andere voor het wagenpark van de politie stoelhoezen gerealiseerd.

Stoelhoezen met Sentaz Voelbare Navigatie
De firma Potijk levert voor Sentaz diverse pasvorm autostoelhoezen aan met daarin de Voelbare Navigatie verwerkt. De stoelhoezen zijn gemaakt van zwarte stof of kunstleder van een uitstekende kwaliteit. Met deze kwaliteitshoes heeft u altijd de beste locatie voor Sentaz Voelbare Navigatie en beschermt u de originele bekleding. Sentaz heeft gekozen voor Potijk daar het hoezen zijn met een zeer goede pasvorm.

Gegarandeerd perfecte pasvorm
Doordat de stof of het kunstleder van de hoezen met een CNC Snijmachine worden gesneden is er praktisch geen afwijking in de goede pasvorm van de stoelhoes. Een bijkomend voordeel is dat er snel nieuwe modellen worden toegevoegd in de CNC. Ook wordt er zorgvuldig aandacht besteed aan eventuele airbags in de stoelen. Hiervoor wordt er met speciaal garen gewerkt zodat de hoes bij een eventuele aanrijding openscheurt, net zoals de originele bekleding dit zou doen.

Snelle montage
Alle autostoelhoezen zijn eenvoudig op de originele stoel te plaatsen. Dit kan doordat er bij de bevestiging gebruik wordt gemaakt van randen en kappen zoals ze op de originele stoel aanwezig zijn. De hiervoor benodigde haken en of klittenbandstroken zijn in de hoes verwerkt zodat u niet met losse onderdelen hoeft te werken.

De beste kwaliteit
Om de stoel te beschermen en de duurzaamheid te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zowel stoffen, kunstleder als echt leder worden aangewend om het product naar uw wens te produceren. Dit alles maakt dat de stoelhoezen een passend product zijn voor het behoud van het voertuig.

Voordelen

  • Gegarandeerd de beste locatie voor Sentaz Voelbare Navigatie
  • DIY. Eenvoudig zelf te plaatsen.
  • Flexibel en niet voertuig gebonden. Eenvoudig zelf met Sentaz Voelbare Navigatie over te plaatsen in een ander voertuig met gelijke stoel
  • Comfortabel en hygiënisch
  • Gemaakt van de beste materialen
  • Nette pasvorm

Back To Top